Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers!

Image

Even voorstellen: onze nieuwe medewerkers!

Ons team is weer uitgebreid met twee nieuwe medewerkers! Zij zijn al even aan de slag bij ons en nu stellen we je graag aan hen voor.

Nelly Verbeet is onze nieuwe directieassistent. Zij heeft een achtergrond bij de Koninklijke Marine, waar ze zeven jaar als officier heeft gewerkt. Sindsdien is ze werkzaam geweest in de sociale zekerheid. Beide terreinen brachten haar normen en waarden zoals integriteit, verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid. Nu ze ‘eigenlijk’ met pensioen is, wilde ze van de gelegenheid gebruikmaken om iets positiefs te doen en zodoende levert ze vanaf nu een geweldige bijdrage aan onze stichting.

Daarnaast is Sandra Blankstein toegevoegd aan ons team van coördinatoren. Na het overlijden van haar vader in 2020 kwam zij in contact met Na de Oorlog en is ze opgeleid als gastspreker. Ze vertelde in haar gastles het familieverhaal van hem en hoe hij is gered door zuster Luba (de Engel van Bergen-Belsen). Sinds dit jaar is ze veranderd van functie en bekommert ze zich nu voornamelijk om de planning van de gastlessen van haar eigen groep gastsprekers. Met een verleden als leerkracht, directeur van basisscholen en als dochter van twee Holocaust overlevenden voelt ze zich in deze rol helemaal op haar plek.

Op de hoogte blijven?

Vul hier uw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrieven

  Na de Oorlog

  Ook actief op social media

  Contact

  info@nadeoorlog.nl
  085-2500281
  06-39762378

  NL95 INGB 0102 0329 98 t.n.v. stichting Na de Oorlog