chalkboard.jpg

Reviews

FERRY VAN DER WIJK

DE RIDDERSLAG - GOUDA

'' Het was fantastisch. Wat een doorleefd verhaal! En wat goed en duidelijk gebracht. Complimenten. (Heb ik ook tegen Salman en Jeroen gezegd.) De kinderen hebben ademloos geluisterd, stelden hele mooie vragen en waren na afloop heel enthousiast. 
Jij ook heel hartelijk bedankt. Ik ben heel blij dat ik hieraan meegedaan heb.''

ERWIN BRUGMANS
GASTSPREKER IN OPLEIDING

Ik moet zeggen dat ik redelijk veel schik heb in dit project. Mede dankzij jouw inzet en die van de regisseur. Ik ervaar jullie aanpak en benadering als heel positief en voel me geheel veilig en op mijn gemak. Er wordt zorgvuldig omgegaan met emoties, belemmeringen en de kleine dingen. Ik ervaar dit als een hecht team. Voelt goed. Wilde je dit melden.

ANNA GEENE

 REHOBOTSCHOOL - LEIDEN

''Het was echt heel bijzonder! Ze vertelde het verhaal zó goed! Leonie heeft echt talent voor vertellen. En ook de platen en de tijdlijn erbij, waren voor de kinderen prettig tijdens het luisteren. En je merkte dat het verhaal Leonie ook aangreep, omdat ze het verhaal van haar eigen familie vertelde. En dat is voor de luisteraars ook aangrijpend! De kinderen waren muisstil aan het luisteren. Ik sta volgend jaar niet meer voor groep 8, maar ik weet zeker dat mijn opvolger ook geïnteresseerd is in een gastles. En ook de leerkracht van groep 7....! Hartelijk dank voor het onder de aandacht brengen van deze stichting!''