Stille pubers…

Image

Stille pubers…

We ontvangen vaak prachtige en ontroerende reacties van leerkrachten en leerlingen. Van tekeningen en mindmaps tot een hartverwarmende woorden. Zo ontving Daniella onderstaande reactie op haar online gastles van docent Tim Kas (basisschool De Odyssee uit Amsterdam).

"De persoonlijke verhalen over de ervaring van Bram en zijn familie maar ook de neerslag die dit heeft nu nog op Daniella en haar generatie is indrukwekkend.

Deze gastles hebben wij gebruikt voor ons thema 'de Tweede Wereldoorlog'. We hadden ons denk ik geen betere gastles kunnen wensen. De betrokkenheid van de kinderen uit mijn groep 7/8 was direct sky high.

Daniella zelf verdient ook een grote pluim; hoe zij 32 startende pubers 1 uur en 15 minuten oorverdovend stil krijgt en al die tijd zo betrokken houdt is erg knap (en nog wel online). De manier van vertellen en de manier hoe zij ons meeneemt in haar familiegeschiedenis en het verhaal vertelt vanuit de ogen van Bram is bewonderenswaardig. Het verhaal is naast fascinerend, luguber, zielig en voor onze generatie bijna ongeloofwaardig. De koppeling tussen WOII-feiten, het heden en het persoonlijke verhaal maakte het tot iets heel erg bijzonders.

Dank allemaal voor deze bijzondere en indrukwekkende ervaring!"

Vraag hier Daniella's gastles aan.

Op de hoogte blijven?

Vul hier uw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrieven

  Na de Oorlog

  Ook actief op social media

  Contact

  info@nadeoorlog.nl
  085-2500281
  06-39762378

  NL95 INGB 0102 0329 98 t.n.v. stichting Na de Oorlog