Wij blijven verbeteren!

Image

Wij blijven verbeteren!

Om de beste kwaliteit van onze gastlessen te waarborgen, verzorgen wij trainingen voor onze medewerkers. Tijdens de gastles komt het familieverhaal van de gastspreker aan bod en wordt er ook altijd een nagesprek gevoerd. En juist dit nagesprek is zo belangrijk, daar werd ditmaal veel aandacht aan besteed!

Op deze trainingsdag werd er gefocust op het omgaan van moeilijke vragen, opmerkingen en situaties met betrekking tot de oorlog die plaatsvindt tussen Israël en Hamas. Want hoe anticipeer je daarop als gastspreker? Daar werden niet alleen de gastsprekers bij geholpen, maar ook onze schrijvers en coaches die helpen bij het ontwikkelen van een gastles.

Onze focus ligt op het voeren van een gesprek tussen de gastspreker en de leerlingen. Het persoonlijke verhaal blijft het middelpunt en de brug tot verbinding. En op die manier kán het gesprek juist bestaan en gevoerd blijven worden. Wij luisteren naar elkaar en voorkomen (verdere) polarisatie.

Het was een ontzettend leerzame en fijne dag. We merken dat we altijd onderling van elkaar blijven leren. Ervaringen delen is zo belangrijk. Dat weten we door het geven van onze gastlessen, maar ook zeker na dagen als deze: het is zo waardevol om samen te komen en verbinding te zoeken.

Op de hoogte blijven?

Vul hier uw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrieven

  Na de Oorlog

  Ook actief op social media

  Contact

  info@nadeoorlog.nl
  085-2500281
  06-39762378

  NL95 INGB 0102 0329 98 t.n.v. stichting Na de Oorlog