Word jij onze nieuwe collega?

Image

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Ben jij de medewerker educatie die we zoeken? Dan zien wij je sollicitatie heel graag tegemoet!

Wij zoeken per 1 september 2023 een

MEDEWERKER EDUCATIE

8 uur per week

Wat ga je doen?
Als Medewerker Educatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beknopt lesmateriaal ten behoeve van de gastles. Net zo belangrijk is dat jij samen met de gastspreker het nagesprek vormgeeft en de gastspreker daarin coacht. Het leiden van intervisiebijeenkomsten is daarbij ook onderdeel van je takenpakket. De theorie van Stanton, de 10 fases van genocide, is daarbij je uitgangspunt.

Wie ben jij?
Je bent een inspirerende, creatieve en resultaatgerichte professional met een visie op educatie rondom WO2 en de Holocaust. Je hecht waarde aan inhoudelijke kwaliteit, diepgang en context. Je bent flexibel en kan zelfstandig werken. Daarnaast bezit je goede didactische vaardigheden, heb je ervaring in het po en vo en heb je overtuigingskracht. Je hebt een opleiding afgerond op het gebied van educatie.

Wat bieden wij?
Een uitdagende freelance functie in een dynamische stichting. Je kunt werken vanuit huis en hebt een grote zelfstandigheid.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een korte motivatie en je CV vóór 10 juli 2023 naar S. Voogt, info@nadeoorlog.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je telefonisch contact opnemen via 06-39762378.

Op de hoogte blijven?

Vul hier uw gegevens in en ontvang onze nieuwsbrieven

  Na de Oorlog

  Ook actief op social media

  Contact

  info@nadeoorlog.nl
  085-2500281
  06-39762378

  NL95 INGB 0102 0329 98 t.n.v. stichting Na de Oorlog